Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ SHARM DREAMS RESORT


Descriere

Sharm Dreams Resort se află în golful Naama, la doar 200 de metri de Marea Roșie. Acesta pune la dispoziție camere spațioase, un cazino, un centru de scufundări şi 9 piscine. Restaurantul Le Jardin oferă o terasă cu vedere uimitoare la Muntele Sinai şi servește mâncăruri din bucătăria egipteană. Dream Resort are un restaurant italian şi un restaurant cu specific tex-mex. Tarifele all inclusive includ mese de mic dejun, prânz și cină, precum și băuturi alcoolice locale. Parcul acvatic al complexului şi plaja privată se află la 5 minute de mers pe jos. Există un birou de turism care poate facilita servicii de închirieri auto şi oferă informații despre atracțiile locale. Copiii au la dispoziție activități pe timpul zilei. Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh este situat la 20 de minute de mers cu maşina de Sharm Dreams Resort. Hotelul are recepție cu program nonstop și oferă parcare privată gratuită. Printre activitățile de agrement disponibile în apropiere se numără plimbări cu cămila şi scufundări. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul Cleo, situat la 1 km de Sharm Dreams Resort.

Localizare

Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh este situat la 20 de minute de mers cu maşina de Sharm Dreams Resort. Hotelul are recepție cu program nonstop și oferă parcare privată gratuită. Printre activitățile de agrement disponibile în apropiere se numără plimbări cu cămila şi scufundări. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul Cleo, situat la 1 km de Sharm Dreams Resort.

 

Facilitati Hotel

Sharm Dreams Resort se află în golful Naama, la doar 200 de metri de Marea Roșie. Acesta pune la dispoziție camere spațioase, un cazino, un centru de scufundări şi 9 piscine.

Camerele au mobilier modern și baie privată, dotată cu uscător de păr. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu minibar și seif. Unele camere au balcon mobilat şi zonă de relaxare cu o canapea.

Restaurantul Le Jardin oferă o terasă cu vedere uimitoare la Muntele Sinai şi servește mâncăruri din bucătăria egipteană. Dream Resort are un restaurant italian şi un restaurant cu specific tex-mex. Tarifele all inclusive includ mese de mic dejun, prânz și cină, precum și băuturi alcoolice locale.

Parcul acvatic al complexului şi plaja privată se află la 5 minute de mers pe jos. Există un birou de turism care poate facilita servicii de închirieri auto şi oferă informații despre atracțiile locale. Copiii au la dispoziție activități pe timpul zilei.

 

Facilitati Camere

Camerele au mobilier modern și baie privată, dotată cu uscător de păr. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu minibar și seif. Unele camere au balcon mobilat şi zonă de relaxare cu o canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.