Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL BEACH RESORT


Descriere

Parrotel Beach Resort (fost Radisson Blu Resort Sharm) se afla pe plaja, in apropierea centrului statiunii Nabaq si la numai 7 km de aeroportul international El Sheikh. Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare

Parrotel Beach Resort  este situat in regiunea Nabq Bay din Sharm El Sheikh, la 20 de km de centrul Naama Bay si la 7 km de aeroport.

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara patru restaurante (restaurant principal mediterranean – pentru all incluisve, restaurant a la carte italienesc, pizzerie si restaurant a la carte cu specific pescaresc/barbecue), cinci baruri, trei piscine (dintre care una pentru copii), centru SPA, sala de fitness, volei de plaja, tenis de camp, tenis de masa, biliard, darts, loc de joaca si club pentru copii.

Facilitati camera

Hotelul dispune de 331 de camere moderne si spatioase, echipate cu aer conditionat, telefon, televizor,  minibar, seif, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.