Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL SHARM EL SHEIKH BEACH


Descriere

Acest hotel este situat In Golful Naama din Sharm El-Sheikh, oferind turistilor o plaja privata, cinci piscine şi camere cu aer conditionat si TV prin satelit. Foarte bine 8.2 Booking.com

Localizare
Novotel Sharm El-Sheikh se află la mai puțin de 10 km de Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh. Acest hotel este situat în Golful Naama din Sharm El-Sheikh

Facilitati Hotel
Novotel pune la dispoziţie 3 restaurante, care servesc o varietate de mâncăruri regionale şi internaţionale. Restaurantul Al Dente are vedere la Marea Roșie şi este specializat în bucătăria italiană, iar Barul Bedu oferă program de divertisment live.Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj sau se pot antrena în centrul de fitness al hotelului. De asemenea, proprietatea pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri cu facilităţi pentru tenis de masă.

Facilitati Camere
Camerele de la Novotel Sharm el-Sheikh au pardoseală cu gresie și mobilier elegant şi sunt dotate cu minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Unele camere au balcon cu vedere panoramică la împrejurimi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie