Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Xperience Kiroseiz Premier Naama Bay

   Sharm El Sheikh, Egipt

de la
1397  1075 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul se afla localizat la 10 km de Aeroportul International din Sharm El Sheikh si la aceeasi distanta de 10 km de centrul orasului Sharm si Vechea Piata.

Facilitati hotel: 4 piscine dintre care 2 piscine incalzite pe perioada iernii; 2 piscine pentru copii dintre care 1 piscina incalzita pe perioada iernii; Aqua Parc cu tobogane pentru copii si adulti; club pentru copii, teren de joaca si Cinema; Centru Spa dotat cu sauna, jacuzzi, camere de masaj, baie cu aburi si sala de fitness; echipa de animatie; disco si amfiteatru; cinema; Internet Cafe; sala de conferinte; magazine de suveniruri.

Dotari camere: aer conditionat controlat individual; mini- bar; serviciu de ceai si cafea; telefon; TV cu canale prin satelit; uscator de par; balcon sau terasa; seif; Wi- Fi contra cost; TV LED.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.