Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON SHARM SHARKS BAY

de la
1683  1632 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Înconjurat de palmieri, acest complex de lux se află la doar 5 km de Aeroportul Sharm El Sheikh și pune la dispoziție plajă privată, program de divertisment excelent pentru familii și o gamă largă de activități de agrement și sporturi acvatice. Bine 7.5 Booking.com

Localizare
Hotelul Hilton Sharks Bay Resort Sharm El Sheikh este situat la 5 km de la aeroport, la 15 km de la golful Naama Bay, in golful Sharks Bay, chiar pe malul marii.

Facilitati Hotel
Hilton Sharks Bay pune la dispozitie 7 piscine in aer liber și terasa cu zonă mare de relaxare, zona de spa, centru fitness, centru de scufundari, club pentru copii. Complexul are 13 restaurante si baruri cu specific oriental si international. Internet wireless este disponibil gratuit in unele zone publice.  

Facilitati Camere
Camerele hotelului sunt echipate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, mini frigider, seif, balcon sau terasa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.