Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ FAYROUZ RESORT


Descriere

Acest complex are vedere la Marea Roșie și la Golful Naama, fiind la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Complexul cuprinde 4 piscine în aer liber și o plajă privată lungă. La centrul de scufundări şi snorkelling de la Fayrouz Resort sunt disponibile sporturi nautice. De asemenea, există terenuri de tenis şi un centru de fitness complet echipat. Complexul include un club pentru copii şi zone de piscină pentru copii. Restaurantul Wadi de la Fayrouz Resort are o terasă în aer liber cu vedere la promenada de pe malul mării. Localul Starlight Dinner oferă un bufet în aer liber, într-un cadru cu specific arăbesc. De asemenea, oaspeții se pot bucura de fructe de mare şi opțiuni italiene. Centrul golfului Naama se află la doar 5 minute de mers pe jos de Fayrouz Resort.

Localizare

Centrul golfului Naama se află la doar 5 minute de mers pe jos de Fayrouz Resort.

Facilitati Hotel

Acest complex are vedere la Marea Roșie și la Golful Naama, fiind la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Complexul cuprinde 4 piscine în aer liber și o plajă privată lungă.

La centrul de scufundări şi snorkelling de la Fayrouz Resort sunt disponibile sporturi nautice. De asemenea, există terenuri de tenis şi un centru de fitness complet echipat. Complexul include un club pentru copii şi zone de piscină pentru copii.

Restaurantul Wadi de la Fayrouz Resort are o terasă în aer liber cu vedere la promenada de pe malul mării. Localul Starlight Dinner oferă un bufet în aer liber, într-un cadru cu specific arăbesc. De asemenea, oaspeții se pot bucura de fructe de mare şi opțiuni italiene.

 

Facilitati Camere

Toate camerele spaţioase de la Fayrouz Resort au acces la internet de mare viteză, birou şi articole de toaletă Deluxe. Unele camere oferă vedere la zona cu piscine a complexului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.