Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Water World Resort

de la
1587  1539 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Are in apropiere o zona populata cu restaurante si magazine. Este renumit pentru aquaparkul foarte mare de care dispune.

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, in Nabq Bay, la aproximativ 11 km distanta fata de aeroportul din Sharm El Sheikk.

Facilitati hotel: Receptie deschisa nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, Wi-Fi contra cost in zonele publice, ziare, seif, aer conditionat, parcare gratuita fara rezervare, serviciu de transfer contra cost, zona pentru fumatori, magazine, facilitati VIP in camera, camere de familie, camere pentru nefumatori, salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, restaurant, bar, room service, mic dejun in camera, snack bar, bar la piscina, minimarket, gradina, terasa, zona de plaja privata cu acces direct, spalatorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, fax/copiator, babysitting/servicii pentru copii, teren de joaca pentru copii, club pentru copii, piscina pentru copii, spa si centru de wellness, sala de fitness, sauna, piscina incalzita in aer liber, tobogan cu apa, sezlonguri, umbrele de plaja, divertisment de seara, karaoke, animatori, camera de jocuri, aqua park, sporturi nautice, snorkelling, scufundari, windsurfing, darts, tenis de masa, biliard, teren de tenis. Animalele de companie nu sunt acceptate

Dotari camere: Hotelul are un total de 376 de camere, toate fiind dotate cu aer conditionat individual, televizor LCD, telefon, minibar, seif digital, baie privata cu dus si uscator de par, detector de fum, acces internet.

Web:https://www.coralsearesorts.com/en/destination/sharm-el-sheikh/coral-sea-waterworld/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.