Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Sea Life Resort

   Sharm El Sheikh, Egipt

de la
1222  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Inconjurat de gradina si avand o plaja de 700 m lungime, Charmillon Sea Life se bucura de o amplasare unica in zona Nabq, cunoscuta pentru reciful de corali si pentru posibilitatile de practicare a scufundarilor. Plaja, precum si o parte dintre facilitati, sunt comune cu cele de la Charmillion Club Resort. Foarte bine 8.5 – Booking.com

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Sharm El Sheikh, in zona protejata Nabq Bay cu access la plaja privata de nisip. Aeroportul International Sharm este localizat la doar 5 km.

 

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara:  trei restaurante (unul principal – tip bufet, unul cu specific oriental si unul cu bucatarie asiatica-japoneza), trei baruri, shuttle gratuity spre Naama Bay, piscine, centru spa, loc de joaca pentru copii. Activitati sportive disponibile: fitness, tenis de camp, fotbal (teren de minifotbal), volei, billiard.
Internet wireless disponibil gratuit in zonele publice.

 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 282 camere dotate cu aer conditionat, televizor, mini frigider, seif, aparat de cafea si ceai, telefon, internet, balcon sau terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.