Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA STUDIOS


Descriere

Bine 7,9 Booking.com Numele hotelului spune totul: Panorama! Situat intr-o zona verde si linistita, Panorama este situat in varful unei coline, cu vedere la statiunea Faliraki, la 1500m de centrul acesteia. Celebrele plaje Ladiko, Antony Queen si Kathara sunt la 2km distanta. Aici veti avea privilegiul unic de a va bucura de cea mai frumoasa vedere catre cea mai cautata plajă din Rhodos: Faliraki. Ospitalitatea caldă și serviciile de calitate va vor impresiona. Localizare
Numele hotelului spune totul: Panorama! Situat intr-o zona verde si linistita, Panorama este situat in varful unei coline, cu vedere la statiunea Faliraki, la 1500m de centrul acesteia. Celebrele plaje Ladiko, Antony Queen si Kathara sunt la 2km distanta. Aici veti avea privilegiul unic de a va bucura de cea mai frumoasa vedere catre cea mai cautata plajă din Rhodos: Faliraki. Ospitalitatea caldă și serviciile de calitate va vor impresiona.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.