Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEGASOS

de la
1643  1638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.04.2024 - 07.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat lângă plaja Faliraki, Pegasos Beach Hotel are o zonă de plajă privată și o piscină cu apă dulce. Se oferă șezlonguri gratuite, umbrele, șervete de piscină și plajă. Internet Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele.

Camerele luminoase și aerisite sunt dotate cu aer condiționat, fiecare cu balcon mobilat, cu vedere la zonă, la munte sau la mare. Toate unitățile sunt spațioase și includ o zonă de relaxare. Facilitățile includ TV prin satelit, radio și frigider.

Restaurantul principal servește preparate grecești și internaționale în stil bufet. De asemenea, site-ul este prevăzut cu o tavernă-snack bar care servește grătare și băuturi, barul principal și barul de la piscină. Meniurile și scaunele pentru copii sunt disponibile.

Oaspeții de la Pegasos Beach se pot bucura de un joc de tenis, baschet sau volei pe plajă sau se pot bucura de facilitățile de sporturi nautice. Echipa de animație organizează nopți de muzică live și spectacole zilnice. De asemenea, există o piscină pentru copii, cu alunecări de apă, loc de joacă și mini-club.

Hotelul Pegasos Beach se află la numai 2 km de centrul Faliraki, restaurantele, magazinele și viața de noapte. Se află la 12 km de aeroport și la 13 km de orașul Rhodos și de port. Există parcare privată gratuită în incintă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Sistem entertainment
SPA
Tenis