Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Kiotari Miraluna

de la
1358 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.04.2024 - 07.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat intre zonele Lardos și Kiotari de pe coasta de sud a Insulei Rhodos, frumosul complex LABRANDA Kiotari Miraluna Resort oferă camere spațioase și o experiență culinară inspirată, facilități sportive numeroase, piscine, activități pentru copii, un centru spa și un cinematograf in aer liber. Acest complex de pe malul mării oferă zile nesfarșite de relaxare intr-un cadru superb. Oaspeții se pot bucura de arome greco-mediteraneene și internaționale la cele 4 restaurante ale proprietății.

Camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată dotată cu duș sau cadă. Pentru un plus de confort se asigură articole de toaletă gratuite și uscător de păr. LABRANDA Kiotari Miraluna Resort oferă acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

In plus, printre serviciile suplimentare oferite se numără masaje și tratamente de infrumusețare, disponibile la cerere, săli de conferințe, precum și un serviciu de inchirieri auto și biciclete. Recepția are program non-stop.

Orașul Rhodos este la 60 km de LABRANDA Kiotari Miraluna Resort, iar Faliraki este la 45 km de proprietate. Aeroportul Internațional Diagoras Rhodos se află la 62 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.