Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Faliraki Premium Hotel

de la
1037 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE
Faliraki Premium Hotel este localizat aproape de centru si la cativa pasi de plaja (la mai putin de 5 minute). Complexul este la 2 km de Golful Antony Quinn, la 3 km de parcul acvatic Rhodos si la 12 km de orasul vechi. Aeroportul International Diagoras se afla la 12 km de unitate.

FACILITATI
Plaja: plaja se afla la o plimbare de 5 minute de hotel.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate camerele.

RESTAURANT
In fata hotelului exista un Food Court care ofera o varietate de chioscuri cu meniuri diferite (pizza, burgeri, peste prajit si mancaruri vegane).

CAMERE
Toate unitatile de cazare sunt dotate cu balcoane sau terase la parter. Fiecare camera are o baie privata cu dus (articole de toaleta gratuite) si uscator de par. Camerele au un dulap, un TV cu ecran plat de 32 inch si un frigider cu minibar.

SINGLE DELUXE ROOM - capacitate 1-2 persoane;
DELUXE DOUBLE ROOM - capacitate maxima 2 pesoane;
SUPERIOR ROOM - capacitate 2-4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.