Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

P.P. Erawan Palms Resort

de la
2778  2378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Inconjurat de natură, P.P. Erawan Palms Resort beneficiază de o locatie linistită de-a lungul plajei Laemtong a Insulei Phi Phi. Acesta oferă vedere incantătoare la ocean si are piscină in aer liber, precum si un bar-restaurant pe malul mării.

Camerele spatioase ale complexului P.P. Palms Erawan au mobilier din lemn si decor thailandez. Toate camerele oferă aer conditionat, minibar, facilităti pentru prepararea de ceai/cafea si balcon. Băile private au dus.

Vă puteti bucura de un masaj de relaxare pe plajă sau vă puteti relaxa pe sezlongurile de langă piscină. Personalul biroului de turism vă poate ajuta cu organizarea voiajelor. Complexul oferă si servicii de spălătorie.

Beneficiind de vedere frumoasă la mare, Restaurantul Sawasdee serveste preparate culinare thailandeze, chinezesti si europene in aer liber. Restaurantul oferă si specialităti din fructe de mare. Barul SOLO reprezintă locul ideal pentru a admira apusul soarelui si a savura un cocktail.

Pentru a ajunge la P.P. Erawan Palms Resort, beneficiati de transferuri cu vaporasul de la Phuket sau Krabi. Acesta circulă de 2 ori pe zi, la ore fixe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie