Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solymar Reef Marsa


Descriere

LOCALIZARE

Solymar Reef Marsa este langa plaja inconjurat de gradini luxuriante si piscine, la 67 km nord de orasul antic El-Qusier.

FACILITATI

Hotelul are o locatie ideala chiar pe plaja si dispune de 218 camere si suite, 3 piscine, plaja privata, restaurant, baruri, bar pe plaja, mini club pentru copii, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, centru SPA, masaj, posibilitati excelente pentru snorkeling,
programe de animatie si muzica live, magazine, acess internet wireless,spalatorie.

RESTAURANTE

Sea Breeze este restaurantul principal si serveste mesele tip bufet din bucatarie internationala.
Barracuda - Lobby Bar si Splash - barul de la piscina - bauturi calde si reci, bauturi alcoolice si non alcoolice locale.
Sand - snack bar pe plaja unde puteti servi o bautura sau gustare.
Chillout - Bar pe plaja ce serveste o gama larga de cocktailuri, bauturi racoritoare alcoolice si non alcoolice.

CAMERE

Toate camerele dispun de minibar, seif, baie cu dus si uscator de par, TV LCD prin satelit, telefon, balcon sau terasa cu vedere la mare/gradina sau piscina.
Camerele standard au 25 mp , 2 paturi twin sau king bed, pe jos au pardoseala.
Camerele Family au 30 mp si dispun de pat matrimonial si o zona de living cu canapea, pot caza 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
Camerele Junior suite au 30 mp, vedere la gradina, zona de living separata si pat matrimonial.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.