Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensee Royal Garden Beach Resort, Marsa Alam


Descriere

Serficii incluse in tarif: zbor charter direct + 7 nopti de cazare all inclusive + transferuri

Acest complex oferă camere spațioase cu o cadă spa, pe plaja privată a Mării Roşii, la 20 km de Quseir. Facilitățile de agrement includ piscine în interior şi în aer liber, terenuri de tenis şi facilități de sporturi nautice. La barul din hol este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele de la The Three Corners Pensée Beach Resort au aer condiționat, minibar, TV prin satelit și balcon. Fiecare cameră este spațioasă și are decor în culori deschise şi ferestre mari.

Oaspeții de la The Three Corners Pensée Beach Resort au la dispoziție o varietate de restaurante tip bufet, care servesc mâncăruri internaționale și locale. De asemenea, există un snack bar şi diverse terase lângă piscină, unde puteți lua masa în aer liber.

În afară de tenis de masă şi biliard, oaspeții se pot antrena într-o sală de fitness mare. Copiii se pot bucura de locurile de joacă sau pot urmări spectacole de teatru în amfiteatrul complexului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Ideal pentru Familii