Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Future Dream Lagoon


Descriere

Servicii incluse in tarif: zbor charter direct + cazare 7 nopti regim all inclusive + transferuri

Hotel Future Dream Lagoon & Garden (ex. Floriana Dream Lagoon) este un hotel de 5 *, situat în o uimitoare lagună naturală din sudul Marsa Alam, Egipt. Marea de cristal, zona verde și frumoasă, bucătăria italiană și internațională. 365 de zile însorite pe an!

Înconjurată de o grădină de palmieri si hibisc, situată pe un teren vast care duce la plaja cu nisip, este propunerea perfectă pentru o vacanță romantică pentru cupluri sau familie sau single. Există piscine, una dintre ele încălzită pe iarnă , unde vă puteți relaxa și admira frumoasa priveliște a mării, pentru pasionații de a merge la plajă - o plajă privată cu nisip cu servicii gratuite.

Este situat la 200 m de plaja privată cu nisip se află stațiunea Dream Lagoon Garden Resort. La plajă sunt disponibile gratuit umbrele de soare și șezlonguri. Orașul El Quseir se află la aproximativ 180 km. Facilitățile comerciale sunt situate la aproximativ 20 km de hotel. La 20 km de hotel până la cele mai apropiate baruri și restaurante. Aeroportul (RMF) este de cca. 85 km. Hotelul și aeroportul sunt conectate cu shuttle (contra cost). Un alt aeroport (HRG) este situat la cca. 328 km distanță.

Facilități: recent renovat în 2015, hotelul de 3 etaje de 4 etaje are 190 camere și se întinde pe o clădire principală și un total de 18 clădiri alăturate. Este echipat cu o recepție 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out până la 12:00), un lobby bar, aer condiționat, seif (gratuit), coiffeur, mini market, diverse alte magazine precum și o zonă de parcare (gratuită). Pentru mese, există un restaurant (cu aer condiționat). În total 3 baruri, vă puteți relaxa seara în companie bună. WiFi poate fi utilizat de oaspeții hotelului contra cost. Curățarea camerei este gratuită. Serviciul de cameră, spălătorie și servicii medicale sunt disponibile contra cost.

Piscină: În zona exterioară a hotelului, veți găsi 5 bazine cu apă dulce, cu o piscină separată pentru copii. Aici, sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Un bar la piscină oferă oaspeților băuturi răcoritoare. Masă: Mic dejun (între 07:30 - 10:00) de la bufet. All inclusive: băuturi răcoritoare (07:30 - 00:00), cafea și ceai (17:00 - 18:00), mici gustări (11:00 - 17:00), băuturi alcoolice naționale (08:00 - 00: 00), micul dejun târziu (10:00 - 11:00) și gustări la miezul nopții (18:30 - 19:30).

Sport și timp liber: sport și divertisment: tenis (contra cost), biliard, darts, tenis de masă, fotbal, fitness și volei pe plajă. Aproximativ. La 200 de metri de hotel sunt disponibile activități sportive nautice (parțial de la furnizori locali). Saună, baie de aburi, hamam și masaje disponibile contra cost.

Divertisment pentru adulți: program de activitate cu spectacole de seară și muzică live. Sala de jocuri pentru adulți. În zona exterioară a hotelului există o zonă de joacă pentru copii. Supravegherea copilului: program de activitate pentru copii (între 4 și 12 ani) și mini club pentru copii (între 4 și 12 ani).

Camere:

Cameră dublă standard: cu covor, podea cu gresie, balcon sau terasă, ceainic (dacă este cazul, contra cost), minibar (contra cost), seif (gratuit) și TV sat, precum și aer condiționat individual.

Cameră dublă standard (vedere la grădină - piscină): cu covor, pardoseală cu gresie, balcon sau terasă, ceainic (dacă este cazul, contra cost), minibar (contra cost), seif (gratuit) și TV satelit, precum și reglabil individual aer conditionat.

Cameră dublă standard (PoolView, Economic): cu covor, pardoseală cu gresie, balcon sau terasă, ceainic (dacă este cazul, contra cost), minibar (contra cost), seif (gratuit) și TV sat, precum și aer reglabil individual condiționat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Ideal pentru Familii