Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCCIDENTAL PLAYA DE PALMA.


Descriere

Hotelul Occidental Playa de Palma este un hotel de 4 stele si se afla in statiunea Playa de Palma, una dintre cele mai cautate statiuni de pe insula. Hotelul a fost renovat in 2005.Plaja
Plaja Playa de Palma este una dintre cele mai populare plaje de pe insula. Are o lungime de aproximativ 4.6 km si o latime de 30-50 m. Promenada se intinde pe toata lungimea plajei si ofera multe posibilitati de a lua masa sau de a face cumparaturi. Se pot practica sporturi de apa precum parasailing sau water skiing.

Localizare
Hotelul Occidental Playa de Palma este situat la o distanta de aproximativ 200 m de plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante si localuri de noapte. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Mega Park Nightclub (300 m), Palma Aquarium (2.4 km), Aqualand El Arenal (2.5 km) si Portul El Arenal (1.8 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 3.8 km fata de hotel.

Puncte forte
- Piscina exterioara - Aproape de plaja - Centru Wellness

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.