Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Calvia Beach


Descriere

Activitati/Divertisment
Meliá Calviá oferă o gamă largă de activități diferite, concepute pentru toate vârstele și gusturile, astfel încât parintii se relaxează, iar copiii se distrează foarte mult într-un mediu sigur, supravegheați de personalul specializat. Clubul Kids & Co pentru copii este impartit in 2 categorii de varste si anume: între 5 și 12 ani, copii se pot distra cu jocuri și ateliere special pregătite, iar pentru cei mici, de la 8 luni până la 4 ani, sunt create programe speciale la Kids & Co Mini. YHI SPA este un loc pentru recrearea simțurilor într-un timp dedicat purificării corpului, echilibrului minții și cultivării sufletului. Hotelul are o zonă Spa cu piscină încălzită, trei cabine de tratament și o sală de gimnastică complet echipată, toate acestea pentru ca oaspetii sa se relaxeze intr-un cadru exceptional.

Localizare
Meliá Calviá Beach se află la doar câţiva metri de plaja Calviá. Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de centrul staţiunii Magalluf şi la aproximativ 5 km de câteva terenuri de golf. Oraşul Palma şi aeroportul său se află la 25 de minute de mers cu maşina. La doar 100 m de hotel, turistii gasesc un restaurant, un café-bar si un mini-market. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt reprezentate de: Nikki Beach Mallorca (200 m), The Pirates Adventure (500 m), The Stage (600 m), Twisted Water Park (700 m), Katmandu Park si Island Beach Club (800 m), BCM Magaluf (1 km), Parcul Acvatic Western (1,4 km), Golf Santa Ponsa (3,3 km), Santa Ponsa Beach (4,7 km), Port Adriano (4,9 km), Jungle Park (5,6 km), Mallorca Casino (9,2 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.