Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Orient

de la
2518  2318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat intr-o zona linistita, oferind o atmosfera relaxanta si placuta, multumita activitatilor, magazinelor si restaurantelor care se afla in apropiere.Activitati/Divertisment
Hotelul ofera jacuzzi, divertisment de seară, animatie, tenis de masa, biliard. Grupotel Orient are piscina interioara incalzita, piscina exterioara, terasa cu sezlonguri si umbrele, mini golf, tenis de masă, cameră de jocuri, teren de tenis.

Localizare
Hotelul este situat la doar 500 m de Playa de Palma si la 5 minute de mers pe jos de zona cu cafenele si restaurante. La o distanta de doar 100 m de hotel se gaseste un supermarket MERCADONA, iar aeroportul Palma de Mallorca se afla la 4,1 km. Hotelul asigură acces facil catre centrul oraşului Palma, iar in staţiunea Palma Beach există numeroase magazine şi baruri. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Mega Park Nightclub (400 m), El Arenal Marina (1,6 km), Aqualand El Arenal (2,2 km), Palma Aquarium (2,8 km), San Antonio de la Playa Marina (4 km), Cala Estancia Beach (4,1 km), Puro Beach (4,3 km).

Facilitati camere
Grupotel Orient are rampe pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă. Hotelul oferă camere spaţioase, prevăzute cu aer condiţionat, incalzire centralizata, mini-bar (contra cost), telefon cu apelare directa, TV prin satelit, seif (contra cost) şi baie privată cu cabină de duș, uscător de păr și oglindă cosmetică, menaj zilnic. Toate au balcon si un canal de muzică. In plus, există camere diferite concepute special pentru familii.

Facilitati hotel
Grupotel Orient ofera oaspetilor sai receptie, restaurant bufet, lounge bar, snack bar, camera de bagaje, sala de conferinte, asistenta medicala, inchirieri auto, acces internet, terasa la soare, gradina, bar la piscină, prosoape de piscină, piscină în aer liber, solar, sală de fitness, sauna, internet wireless este disponibil în întregul hotel gratuit, parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare), transfer de la/la aeroport (contra cost), automat (gustări si bauturi), aer condiţionat, închirieri auto, prânz la pachet, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, jocuri și puzzle-uri, babysitting/servicii pentru copii, personal multilingv. Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte preparate locale şi internaţionale. Există şi un lounge bar cu terasă. Seara se oferă divertisment live si nopți tematice de două ori pe săptămână, iar la dispozitia celor mici este o piscina, jocuri și puzzle-uri, loc de joaca si babysitting (la cerere). De asemenea, după check-out aveţi la dispoziţie o cameră cu duş gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.