Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Barefoot Eco Hotel


Descriere

Situat pe malul mării în Hanimaadhoo, Hotelul The Barefoot Eco oferă unităţi de cazare liniștite și confortabile, cu acces WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeţii au la dispoziţie o zonă de plajă privată şi activități precum scufundări, snorkelling și canotaj.

Localizare

The Barefoot Eco Resort se afla pe insula Hanimadhoo, in atolul Haa Alifu. Transferul de la aeroportul din Male se face cu zbor intern si dureaza aprox. 60 de minute.

Facilitati Hotel

The Barefoot Eco Resort este inconjurat de o laguna turcoaz si se mandreste cu o varietate foarte mare de flora si fauna. Resortul este recomandat iubitorilor de natura, acesta fiind construit in spiritul protejarii si conservarii mediului inconjurator, iar plaja cu nisip alb, de 800 m lungime, o sa va cucereasca pe loc!

Facilitati pentru recreere si sanatate, precum centru fitness, inchirieri biciclete, centru pentru sporturi de apa, tururi zilnice de snorkeling, cu biolog marin, pana la reciful de corali reprezinta conceptul de baza al hotelului The Barefoot Eco.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant  principal cu specialitati mediteraneene, internationale si orientale, bar panoramic cu vedere spre laguna, piscina, magazin, o biblioteca mica si centru Spa. Seara va puteti amuza privind cerul plin de stele prin telescop.

Internetul Wi-fi este gratuit in hotel.
Sport si relaxare: (gratuit) fitness, caiac, biciclete, Yoga.
Contra cost: scufundari, snorkeling, pescuit sportiv, Spa.

Facilitati Camere

The Barefoot Eco Resort are 52 de camere, aflate in 10 vile moderne, a cate 4 camere fiecare.

Camerele Seaside (44 mp) se afla aproape de apa si dispun de baie, feon, telefon, seif, aer conditionat, ventilator, minibar, filtru cafea/ceai.

Camerele Beachfront (50 mp) se afla la parterul vilelor, au aceleasi dotari ca si celelate camere, dar beneficiaza in plus de o terasa cu iesire pe nisip.

Camerele Ocean View (50 mp) se afla in primul rand de vile, pe plaja si au balcon cu vedere directa spre ocean.

Camerele Family (100 mp) sunt compuse din 2 camere Beachfront sau Ocean view, cu usa intre ele. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.