Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Island Resort & Spa


Descriere

Royal Island Resort & Spa este situat pe atolul Baa din Maldive. Această insulă tropicală are vedere la Oceanul Indian și oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, un centru spa și plaje liniștite cu nisip alb. Booking: 9.2 SUPERB

Localizare

Royal Island Resort & Spa este la 30 de minute cu miniavionul de Aeroportul Internațional Malé.

Facilitati Hotel

Această insulă tropicală are vedere la Oceanul Indian și oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, un centru spa și plaje liniștite cu nisip alb.Zilnic sunt servite preparate sub formă de bufet la restaurantul Maakaana, iar restaurantul Raabondhi este specializat în preparate din fructe de mare. Cele 4 baruri oferă mâncăruri ușoare și băuturi. Oaspeții pot face excursii de scufundări și croaziere la apusul soarelui. Cei aflați în căutarea unor activități sportive mai aventuroase pot practica schi nautic și kitesurfing. Printre facilitățile de agrement se numără o piscină în aer liber, o sală de sport și terenuri de tenis.

Facilitati Camere

Vilele de la Royal Island sunt construite din lemn şi au patio privat, cu zonă de relaxare și vedere la Oceanul Indian. Toate camerele au TV și baie privată cu duș și cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.