Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hyatt Maldives Hadahaa

de la
7295  7245 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Park Hyatt Maldives oferă vile de 5 stele situate la câţiva paşi de plaja cu nisip alb fin, fiind locul ideal pentru un sejur luxos pe o insulă exclusivistă. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de activităţi și scufundări de 5 stele, acreditat PADI, precum şi un centru spa și de fitness de primă clasă. Booking: 9.1 SUPERB

Localizare

Park Hyatt Maldives se află la aproximativ 400 km sud de Aeroportul Internațional Velana.

Facilitati Hotel

Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de activităţi și scufundări de 5 stele, acreditat PADI, precum şi un centru spa și de fitness de primă clasă.  Oaspeții își pot petrece după-amiaza destinzându-se la piscina mare cu apă dulce sau bucurându-se de cadrul relaxant al centrului spa de la Park Hyatt Maldives. Personalul de concierge oferă servicii personalizate şi poate facilita organizarea de excursii de o zi. Cele 2 restaurante tematice elegante, The Dining Room şi The Island Grill, servesc preparate internaţionale.

Facilitati Camere

Înconjurate de vegetaţie luxuriantă, vilele au zone de baie în plan deschis, cu vedere pitorească. Facilităţile vilelor includ o terasă privată cu paturi de zi, centru media şi TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.