Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ozen Life Maadhoo


Descriere

OZEN by Atmosphere at Maadhoo - A Luxury All-Inclusive Resort se află în Atolul Male Sud şi oferă o piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului și o zonă de plajă privată. Există facilități de grătar, loc de joacă pentru copii și un restaurant. Booking: 9.6 EXCEPTIONAL

Localizare

Hotelul se află în Atolul Male Sud.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului și o zonă de plajă privată. Există facilități de grătar, loc de joacă pentru copii și un restaurant. Acest complex oferă facilități de sporturi nautice, biciclete care pot fi folosite gratuit și serviciu de închiriere de biciclete. În zonă se pot desfășura diferite activităţi, precum snorkelling şi windsurfing.

Facilitati Camere

Include TV cu ecran plat. Unele camere au zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Camerele oferă fierbător. Camerele includ o baie privată dotată cu o cadă. Printre facilităţile suplimentare se numără halate de baie şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.