Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lily Beach Resort Spa Maldives

de la
7688  7398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 01.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: Se afla in atolul Ari, pe insula Huvahendhoo. Aceasta are o lungime de 600 metri si o latime de 110 metri. Distanta pana la aeroportul Male este de 80 km si este parcursa in aproximativ 25 de minute cu hidroavionul.


Prezentare generala: Resortul a fost renovat complet in anul 2009, brevetand de atunci conceptul de hotel de 5 stele, accesibil tuturor avand un raport calitate/pret foarte bun. Apartine gamei premium si ofera combinatia perfecta pentru relaxare, distractie sau o escapada romantica, imbinand serviciile de cea mai buna calitate, cu decorul natural de o frumusete rara. Flora si fauna oceanului va vor cuceri din prima clipa.


Facilitati: Clientii beneficiaza de 2 restaurante: restaurantul principal cu terasa in aer liber, “Lily Maa”, amplasat chiar pe nisip, cu vedere spre laguna azurie. Aici se servesc micul dejun, pranzul si cina. Exista si un restaurant a la carte “Tamarind” cu retete exclusiviste. Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la cele 3 baruri ale resortului. De asemenea, va puteti rasfata la cele doua piscine de care dispune resortul. Exista un magazin de suveniruri, iar internetul este gratuit prin wireless. Pentru sport si fitness exista multiple variante puse la dispozitie de resort (biliard, volei, windsurf, snorkeling, teren de tenis, sala fitness). Contra cost: ski nautic, jet ski, pescuit etc. Pentru wellness exista centrul “Tamara Spa by Mandara” amplasat direct deasupra apei, unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.


Camere: Resortul dispune de 125 de camere, dintre care 36 din categoria “Beach Villa”, amplasate in bungalowuri, cu o suprafata de 68 metri patrati, dintre care aproximativ 25 metri patrati reprezinta spatiul exterior (terasa). Sunt inconjurate de vegetatie exotica si au acces direct la plaja. Dispun de: minibar, cafetiera, seif, televizor, aer conditionat, cada cu jacuzzi, uscator de par. Baia este semi-deschisa (o parte fiind fara acoperis).


Capacitatea maxima a camerelor BEACH VILLA: 2 adulti si 2 copii (2-11 ani) sau 3 adulti. In camera dubla se va adauga un singur pat suplimentar.


Early Check-In: Acesta se poate garanta contra cost: 490 EUR/persoana. In acest caz, clientii pot beneficia de serviciile de All Inclusive din momentul in care se ajunge in resort. Acest serviciu suplimentar trebuie rezervat odata cu pachetul standard si se va confirma in limita disponibilitatii din acel moment. In cazul in care nu se opteaza pentru early check-in, orice consumatie efectuata inainte de ora cazarii (mic dejun, bauturi, etc.) se va achita la hotel.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.