Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kandima

de la
4111  4081 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.08.2024 - 31.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives oferă cea mai mare piscină în aer liber din Maldive, o mare varietate de sporturi nautice, cel mai mare club pe plajă, prrecum și terenuri de tenis și baschet. Acesta pune la dispoziție un centru de biologie marină, un studio de artă și cursuri de gătit.

Localizare

Situat la un zbor de 30 de minute de Male, urmat de o plimbare de 20 de minute cu barca pana la cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives oferă cea mai mare piscină în aer liber din Maldive.

 

Facilitati Hotel

Oaspeții pot alege dintre cele 10 restaurante și baruri oferite de proprietate. Sea Dragon servește preparate din bucătăria chinezească autentică, iar Forbidden Bar oferă muzică live noaptea. Începeți ziua la Aroma cu băuturi proaspete și produse de patiserie.

Pentru relaxare totală, alegeți între masaje, tratamente faciale și o serie de tratamente locale de semnătură. Clubul de copii Kandima este condus de o echipă multilingvă de persoane certificate pentru îngrijirea copiilor.

Facilitati Camere

Complexul are studiouri și vile cu terasă privată și piscină privată. Acestea oferă vedere tropicală nesfârșită.

Pentru iubitorii de fitness, Kandima Maldives include o sală de sport cu antrenori personali și oferă cursuri, cum ar fi yoga anti-gravitațională, Zumba, cursuri de aqua-bike și lecții de fitness POUND®. Oaspeții pot închiria biciclete sau scutere electrice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.