Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa


Descriere

LOCALIZARE
Four Seasons Resort Maldive at Kuda Huraa este un complex in stilul unei gradini pline de viata cu flori tropicale. Proprietatea este amenajata ca un sat traditional din Maldive, pe propria insula de corali. Complexul se afla la doar 30 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul International Male. Orasul Male se afla la 20 km de Four Seasons Kuda Huraa.

FACILITATI
Oaspetii se pot bucura de caldura soarelui pe tot parcursul anului. De asemenea, sunt disponibile diverse activitati, inclusiv surfing si scufundari.
Exista o varietate de activitati captivante, de la surfing si safari cu rechini pana la observarea delfinilor si scufundari. Receptia hotelului este deschisa nonstop. Acest complex asigura facilitati de tenis si biliard. Oaspetii pot face snorkelling in recifele de corali sau pot naviga spre centrul spa The Island pentru tratamente de inspiratie marina.

RESTAURANT
Proprietatea ofera 4 restaurante si 2 baruri, completate de optiuni de luat masa in intimitate, care includ gratare pe plaja sau foisoare private amenajate deasupra apei.

CAMERE
Camerele sunt inconjurate de flori tropicale sau ofera vedere fermecatoare la ocean. Oaspetii au la dispozitie un TV cu ecran plat si un DVD player. Baile private spatioase includ o cada si o zona cu dus in aer liber tipica insulelor Maldive, intr-o gradina exotica imprejmuita.
DELUXE BEACH PAVILION WITH POOL(55 mp)
TWO-BEDROOM BEACH PAVILION WITH POOL(87 mp)
SUNRISE WATER VILLA WITH POOL(70 mp)
SUNSET WATER VILLA WITH POOL(113 mp)
SUNRISE FAMILY WATER VILLA WITH POOL(91 mp)
SUNRISE BEACH BUNGALOW WITH POOL(63 mp)
SUNSET BEACH BUNGALOW WITH POOL(62 mp)
GARDEN PAVILION WITH POOL(56 mp)
SUNSET THREE-BEDROOM WATER SUITE(240 mp)
TWO-BEDROOM ROYAL BEACH VILLA(197 mp)
SUNRISE THREE-BEDROOM WATER SUITE(240 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie