Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

de la
3737  3707 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.07.2024 - 15.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon este un hotel de 3 stele situat in atolul Alifu Alifu. Hotelul pune la dispozitia turistilor servicii de cea mai buna calitate, printre facilitati se pot enumera un centru Spa, 2 restaurante, baruri si acces direct la plaja.

Localizare: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon este situat in atolul Alifu Alifu. Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aprozimativ 90 minute.


Facilitati hotel: piscina, acces internet Wi-Fi gratuit, 2 restaurante, dintre care unul este disponibil doar pentru cei care sunt cazati in camerele de tip Water Bungalow (Malamathi Restaurant) si restaurantul Madi unde sunt servite preparate din bucataria internationala. De asemenea exista receptie deschisa non-stop, centru spa si wellnes (contra cost), sezlonguri si umbrele la plaja, prosoape si halate de baie, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, echipament de tenis, bedminton.


Facilitati camere: Camere sunt dotate cu TV prin cablu/satelit, minibar, aer conditionat, uscator de par, produse pentru ingrijire personala, telefon, ventilator, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, baie privata cu cabina de dus sau cada.Nota: Copiii cu varste cuprinse intre 2-12 ani nu pot fi cazati in Water Bungalow.

Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 90 de minute.


Limita bagaj: Limita maxima a bagajelor este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.

Site: https://www.cinnamonhotels.com/ellaidhoomaldivescinnamon



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.