Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ayada Maldives


Descriere

Ayada Maldives este un complex de lux situat în mijlocul unui recif de coral virgin, în zona sudică a atolului Gaafu Dhaalu din insulele Maldive. Oferă unități de cazare cu piscină de relaxare privată și WiFi gratuit. Atolul Gaafu Dhaalu se află la aproximativ 431 km sud de capitala Malé. Ayada Maldive este accesibil printr-un transfer intern (55 de minute) de la aeroportul internațional Malé la Kaadedhdhoo (aeroportul local), apoi urmat de un transfer cu barca (45 de minute) către complex. Vilele oferă interioare elegante, finisate cu elemente de design din Orientul Mijlociu și Maldive. Vilele și suitele de pe plajă au grădină privată retrasă, cu piscină și duș în aer liber - la doar câțiva pași de plajă. Vilele și suitele lacustre oferă vedere uimitoare la ocean și au, de asemenea, piscine private și dușuri în aer liber. Oaspeţii pot admira apusul de soare spectaculos sau pot înota în apele cu corali. Centrul spa oferă tratamente de întinerire, iar centrul de fitness permite oaspeţilor să se antreneze.

Localizare

Atolul Gaafu Dhaalu se află la aproximativ 431 km sud de capitala Malé. Ayada Maldive este accesibil printr-un transfer intern (55 de minute) de la aeroportul internațional Malé la Kaadedhdhoo (aeroportul local), apoi urmat de un transfer cu barca (45 de minute) către complex.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot admira apusul de soare spectaculos sau pot înota în apele cu corali. Centrul spa oferă tratamente de întinerire, iar centrul de fitness permite oaspeţilor să se antreneze.Oaspeții pot lua masa la Magu, care servește micul dejun și cina, la restaurantul cu bar Ocean Breeze, cu atmosferă sofisticată, amplasat deasupra apei turcoaz a Oceanului Indian, și la restaurantul asiatic Kai Far East, care oferă o varietate de preparate, de la cele indiene la cele japoneze, și include o pivniță cu numeroase vinuri. Ille De Joie Cheese and Wine Bar se află în mijlocul vilelor Ocean și oferă o gamă variată de vinuri și brânzeturi. The Ottoman Lounge servește cafea turcească autentică, o varietate de ceaiuri și o serie de shisha tradiționale. La barul și restaurantul Zero Degree de lângă piscină există un DJ.

Facilitati Camere

Vilele oferă interioare elegante, finisate cu elemente de design din Orientul Mijlociu și Maldive. Vilele și suitele de pe plajă au grădină privată retrasă, cu piscină și duș în aer liber - la doar câțiva pași de plajă. Vilele și suitele lacustre oferă vedere uimitoare la ocean și au, de asemenea, piscine private și dușuri în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.