Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Swahili Beach Resort

de la
3741  3738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.12.2024 - 19.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Swahili Beach se află in stațiunea Diani Beach, la 200 m de centrul comercial Nakumatt Diani și la 11 minute de mers pe jos de centrul comercial Diani Beach. Această proprietate de 5 stele are camere cu vedere la ocean, o saună, o zonă de plajă privată și facilități de sporturi acvatice. Complexul oferă o piscină in aer liber și program de divertisment seara.

Toate unitățile de cazare ale complexului Swahili Beach sunt dotate cu aer condiționat, birou, TV cu ecran plat și baie proprie cu articole de toaletă gratuite.

Proprietatea servește in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Restaurantul proprietății oferă mancăruri locale și fructe de mare. In plus, puteți solicita preparate vegane, vegetariene și halal.

Swahili Beach are un centru de fitness. Oaspeții pot juca tenis de masă, biliard și darts la complex și pot inchiria biciclete.

De asemenea, aveți la dispoziție ziare și un centru de afaceri. Recepția are program nonstop, iar personalul acesteia vorbește in limbile germană, engleză și franceză.

Centrul comercial Baharini se află la 1,9 km de Swahili Beach, iar sediul organizației Colobus Conservation Limited la 6 km. Aeroportul Internațional Moi este situat la 29 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie