Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA MERMAID

de la
2163  1968 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Napa Mermaid se află la 100 m de plaja Grecian și oferă mese fine și camere de tip boutique cu vedere la Marea Mediterană. Acesta oferă 2 piscine, un club de sănătate cu cadă cu hidromasaj și o recepție deschisă non-stop.

Camerele de la Napa Mermaid Design Hotel & Suites oferă balcoane private și sunt decorate cu materiale naturale. Oaspeții se pot bucura de TV prin satelit. O baie privată cu cadă sau duș este inclusă.

Cele 2 restaurante și baruri oferă vederi spectaculoase la mare și servesc o varietate de bucătărie locală și internațională. Barul oferă muzică live aproape în fiecare seară.

Alte facilități ale modernului hotel Napa Design includ o zonă de spa și un teren de tenis. Autobuzele directe către Paralimni, Protaras, Larnaca și Nicosia se opresc chiar în fața hotelului. Transferul de taxi la cerere și la un cost suplimentar este disponibil și parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Transfer dus-întors de la aeroport
Golf
Sistem entertainment
SPA