Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Resort Beach

de la
2242  1938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe o plajă privată din Amathus, Limassol, complexul de 5 stele GrandResort oferă grădini tropicale şi 2 piscine. De asemenea, are un centru de wellness, 6 restaurante şi un teren de tenis. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Camerele spaţioase de la GrandResort Limassol sunt dotate cu WiFi gratuit, TV LED, seif pentru laptop şi minibar. Băile includ halate, papuci şi articole de toaletă. Toate dormitoarele au balcon, majoritatea cu vedere la Marea Mediterană. Există facilităţi de călcat.

Cele 6 restaurante oferă o varietate de preparate din diverse bucătării. Restaurantul Salaminia serveşte un meniu internaţional, iar Kohili asigură specialităţi din fructe de mare şi din carne pe malul mării. La restaurantul în aer liber Kyoshi vă puteţi delecta cu delicii asiatice autentice şi cu sake. Barul Tycoons şi lounge-ul Ethnic din hol se bucură de vedere la mare şi oferă cocktailuri, aperitive, cafea şi băuturi după cină.

Oaspeţii se pot relaxa la centrul de wellness, unde au la dispoziţie un club de fitness şi un centru spa. De asemenea, există o piscină interioară şi o sală de jocuri cu masă de biliard. Personalul hotelului poate organiza cursuri de scufundări, iar oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii.

Hotelul este situat la 56 km de Aeroportul din Larnaca şi la 70 km de Aeroportul din Paphos. Oraşul Limassol se află la 11 km. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
Transfer dus-întors de la aeroport
SPA
Tenis