Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Peak se află in cartierul Beyoglu (Pera), unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul, si oferă WiFi gratuit si 2 restaurante. Muzeul Pera este la 200 de metri. Taksim The Peak Hotel & SPA este la 3 minute pe jos de restaurantele și barurile din districtul modern Asmalimescit și la 250 de metri de celebrul Turn Galata.

Hotelul The Peak oferă camere moderne, cu aer conditionat, minibar si facilităti pentru prepararea de ceai si cafea. Pentru un plus de confort, toate camerele includ halate pufoase. Fiecare cameră este decorată unic, cu citate ale unor filosofi celebri.

Oaspetii se pot bucura de preparate mediteraneene si de diverse cocktailuri in The Junction Restaurant & Bar, care are un balcon special conceput pentru vară.

Receptia deschisă nonstop oferă room service si servicii de concierge. La cerere si la un cost suplimentar sunt disponibile facilităti de spălătorie, curățătorie chimică și călcătorie.

Aeroportul Ataturk Istanbul este la 21,5 km de Taksim The Peak Hotel & SPA, iar Aeroportul Istanbul este la 48,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie