Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1079  1078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Skalion Hotel este situat la 800 de metri de Marele Bazar si imbină eleganța cu luxul, fiind decorat cu tablouri in ulei originale, pictate manual. Hotelul pune la dispoziție camere confortabile si un bar in hol, ideal pentru relaxare. In toate zonele hotelului se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Toate unitățile de cazare de la Skalion Hotel au aer condiționat, mobilier modern, fierbător electric cu ceai și cafea gratuite, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile private sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. La cerere se oferă facilități de călcat.

In fiecare dimineată este servit un mic dejun bogat tip bufet, cu o mare varietate de preparate. De asemenea, oaspeții pot savura o băutură răcoritoare de la barul din hol.

Hotelul are recepție cu program nonstop și birou de concierge. Oaspeții au la dispoziție o baie de aburi, o saună, un hamam și masaje terapeutice relaxante.

Laleli se află la doar 5 minute de mers pe jos de Skalion Hotel & SPA. La 200 de metri se găsește o stație de tramvai. Zona istorică Sultanahmet, cu Hagia Sofia, Palatul Topkapi si Moscheea Albastră, se află la 800 de metri de proprietate. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul se află la 55 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie