Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sanat Boutique Hotel Pera se află in Taksim, la doar 40 de metri de strada animată Istiklal. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toate zonele. Puteți să savurați mesele la restaurant.

Fiecare cameră are aer condiționat, TV LED, minibar, seif și birou. Camerele oferă balcon francez și fereastră din podea pană in tavan. Unele unități de cazare includ zonă de relaxare, cu mobilier realizat manual. Camerele sunt dotate cu fierbător. Băile cu podea din marmură oferă halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

La restaurantul Sanat deschis in fiecare seară, puteți să savurați mancăruri din bucătăria turcească tradițională, mediteraneană și internațională in timp ce ascultați muzică turcească. Barul din hol servește băuturi. La un cost suplimentar, micul dejun este oferit in cameră.

Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă non-stop. Hotelul oferă serviciul de inchirieri auto.

Strada Nevizade este la 500 de metri de Sanat Boutique Hotel Pera, iar Turnul Galata se află la 700 de metri. Cea mai apropiată stație de metrou, Şishane, este la cel mult 5 minute de mers pe jos. Zona orașului vechi, Sultanahmet, se află la 4,8 km de hotel. Ușor accesibil cu metroul, Istanbul Congress Center este la 2,5 km de proprietate. Halic Congress Center se află la 6 km de proprietate, iar CNR Expo este la 19 km. Aeroportul Ataturk se află la 18 km. Aeroportul Istanbul este la 50 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie