Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals

de la
1127  1118 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat in Istanbul, la 300 de metri de Hagia Sofia, Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals oferă cazare cu vedere la mare, un bar și o grădină. Facilitățile complexului includ un restaurant, recepție deschisă non-stop, room service și WiFi gratuit in toate zonele sale. Hotelul asigură camere de familie.

Camerele hotelului au aer condiționat, dulap, fierbător, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Fiecare cameră de la Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals include lenjerie de pat și prosoape.

La cazare se oferă in fiecare zi un mic dejun tip bufet.

Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals oferă acces la o terasă.

Acest hotel pune la dispoziție un serviciu de călcătorie și facilități de afaceri, precum fax și fotocopiere.

Punctele de interes populare din apropiere de Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals, includ Moscheea Albastră, Bazilica Cisternă și Palatul Topkapi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Istanbul Sabiha Gokçen, aflat la 30 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie