Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Pera Hotel Istanbul

de la
1758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Rixos Pera se află in zona de importanță istorică Taksim, la doar 200 de metri de magazinele și localurile de divertisment, pline de viață, de pe Bulevardul Istiklal. Centrul comercial Demiroren Istiklal se află la doar 7 minute de mers pe jos de hotel, iar stația de metrou Sishane, accesibilă pe jos in 5 minute, oferă legături spre cartierul de importanță istorică Sultanahmet și alte zone renumite din Istanbul, printre care și partea asiatică a orașului. Proprietatea pune la dispoziție facilități de spa de lux, 3 restaurante à la carte și unități de cazare decorate elegant. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi de mare viteză.

Toate camerele si suitele spațioase de la Rixos Pera Istanbul includ minibar si seif pentru laptop. Unele camere oferă vedere la golful Cornul de Aur si la mare.

Café Royal oferă gustări delicioase și băuturi, cu vedere la Cornul de Aur. Restaurantul Chapelle are o atmosferă pariziană și servește mese de cină cu preparate internaționale. Samdan13 este unul dintre cele mai apreciate restaurante gourmet din Istanbul.

La Rixos Royal Spa by Spa Soul, oaspeții se pot răsfăța cu servicii exclusiviste, avand la dispoziție o varietate de ședințe de masaj și ședințe de saună și baie turcească. De asemenea, hotelul are și un centru de fitness complet amenajat. In plus, hotel găzduiește și un salon de coafură și frizerie. Recepția de la Rixos Pera Istanbul are program nonstop.

Celebrul centru comercial Cevahir se află la 5,4 km, fiind accesibil cu metroul. Centrul comercial Istinye Park este situat la 12 km. Spitalul Acibadem Taksim se află la 1,5 km de hotel, iar Spitalul American este situat la 3,5 km. Locația hotelului este ideală pentru a experimenta atmosfera istorică a orașului, iar Turnul Galata și Muzeul Inocenței sunt situate la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Istanbul se află la 50 km de Rixos Pera. Aeroportul Atatürk este situat la mai puțin de 30 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie