Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Hotel And Suites Istanbul Atakoy


Descriere

Ramada Hotel & Suites Istanbul se află in districtul Atakoy, la doar 8 km de Aeroportul Ataturk și Centrul de expoziții CNR. Hotelul oferă camere moderne, cu vedere la mare sau la oraș și parcare privată gratuită.

Camerele de la Ramada Hotel & Suites Istanbul - by Wyndham Atakoy sunt decorate cu gust, in culori calde și au podea cu mochetă și aer condiționat. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător electric și WiFi gratuit. In plus, unele dintre camere au cadă spa.

In fiecare zi se servește un mic dejun tip bufet. Restaurantul à la carte oferă specialități din bucătăria internațională. De asemenea, oaspeții pot savura băuturi și gustări ușoare in lounge barul din hol in timpul zilei.

Oaspeții se pot menține in formă la centrul de fitness și se pot relaxa la baia turcească sau la saună. Hotelul oferă facilități de masaj și o piscină interioară.

Centrele comerciale Carousel și Galleria se află la doar 5 minute de mers pe jos de hotel. Gara Bakirkoy se află la 600 de metri. Aeroportul Istanbul este situat la 57 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie