Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada By Wyndham Istanbul Taksim


Descriere

Acest hotel se află la doar 5 minute de mers pe jos de piața animată Taksim și oferă piscină interioară și multe facilități de spa. Accesul la internet WiFi este gratuit in intregul hotel. Cartierul Nisantası, renumit pentru magazinele de marcă, este situat la 1,7 km de hotel.

Camerele de la Ramada By Wyndham İstanbul Taksim au aer condiționat și interior modern. Acestea sunt prevăzute cu TV, minibar și seif Băile sunt dotate cu o cadă.

Restaurantul elegant al hotelului servește o gamă de mancăruri locale și internaționale, pregătite cu ingrediente de sezon. După o masă copioasă, oaspeții pot savura băuturi răcoritoare la barul din hol. Hotelul servește zilnic un bufet de mic dejun.

După o zi de vizitare a obiectivelor turistice, oaspeții se pot relaxa la saună sau la baia turcească. Hotelul are o sală modernă de sport, dotată cu echipament cardiovascular și gantere.

Stația de metrou Taksim se află la doar 500 de metri de Ramada By Wyndham İstanbul Taksim și oferă acces facil la alte zone ale orașului. Centrul comercial Cevahir este situat la 3 km de hotel. Centrul de Convenții Lütfi Kırdar, Centrul de Congrese Istanbul, Sala de Concerte Cemal Resit Rey și Teatrul Muhsin Ertuğrul se află la 1,1 km. Aeroportul Istanbul se află la 50 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie