Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Premist Hotel Sultanahmet


Descriere

Situat la mai puțin de 300 de metri de Palatul Topkapi și Hagia Sofia, in centrul zonei Sultanahmet, Premist este găzduit de o clădire renovată, care păstrează materialul istoric și structura originală din lemn. Oferă acces gratuit la internet WiFi și camere decorate elegant, cu aer condiționat și TV cu ecran plat.

Toate camerele de la Premist Hotels Sultanahmet au mobilier realizat manual, facilități de ceai/cafea, perne din puf de gască și o baie din marmură cu articole de toaletă Molton Brown. Unele camere Deluxe spațioase se bucură de vedere panoramică la mare.

Micul dejun este servit zilnic in stil bufet la Premist Hotels Sultanahmet. La micul dejun, oaspeții primesc gratuit o ceașcă de cafea espresso, cappuccino, latte, un pahar de suc proaspăt de portocale și omletă. Serviciul gratuit de ceai și cafea este disponibil in grădina de iarnă pe tot parcursul zilei.

Puteți citi ziarul zilnic alături de o ceașcă de cafea turcească. De asemenea, hotelul oferă acces la un iPad. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Situat la doar 500 de metri de Moscheea Albastră, Premist Sultanahmet este la 10 minute de mers pe jos de stația de tramvai Sultanahmet, care asigură acces facil la piața Taksim. Aeroportul Istanbul este la 53 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie