Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Nidya se află la doar 50 de metri de malul Bosforului si la 450 de metri de statia de tramvai Tophane. Centrul comercial Demiroren de pe renumitul bulevard Istiklal este la doar 1,1 km. La doar 15 minute de mers pe jos de Nidya Hotel Galataport se găsesc cafenele renumite, restaurantele si boutique-urile de epocă din zona Karakoy. Oaspetii pot admira Bosforul de pe terasa panoramică a hotelului.

Toate camerele si suitele de la Nidya Hotel Galataport sunt decorate modern. Acestea includ facilităti pentru prepararea de ceai/cafea. Unele camere si suite au vedere la mare.

Micul dejun este servit sub formă de bufet. De asemenea, puteti incerca mancăruri locale si internationale la restaurantul cu vedere panoramică.

Printre facilitătile disponibile se numără saună, baie turcească si sală de fitness; de asemenea, pot fi oferite servicii de masaj. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Statia de tramvai Tophane oferă acces cu usurintă la zona istorică Sultanahmet si la Piata Taksim. Centrul comercial Cevahir se află la 6 km, iar City's Mall este la 3,4 km de proprietate. Palatul Dolmabahce este la 15 minute de mers pe jos de Nidya Hotel Galataport. Aeroportul Atatürk este la 20 km. Aeroportul Istanbul se află la 51 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie