Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Innova Sultanahmet Hotel


Descriere

Acest hotel nou se află in cartierul istoric Sultanahmet, la doar 250 de metri de Marele Bazar și la 500 de metri de Moscheea Albastră. Innova Sultanahmet Istanbul oferă unități de cazare de lux, centru spa și WiFi gratuit.

Fiecare cameră confortabilă de la Innova are pat foarte lung, decor elegant și mobilier modern. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat și TV LED.

Oaspeții pot să savureze micul dejun tip bufet bogat dimineața. Mesele sunt servite la restaurantul à la carte Revan. Mey Lounge oferă băuturi. Terasa de pe acoperiș are vedere frumoasă la Marea Marmara.

Centrul spa de la Innova Sultanahmet Istanbul oferă hamam tradițional, saună, sală de fitness și masaje. Proprietatea pune la dispoziție cinematograf.

Palatul Topkapi este la 800 de metri de hotel, iar Hagia Sofia se află la 600 de metri. Stația de tramvai Cemberlitas este la doar 100 de metri de hotel și oferă acces ușor către multe puncte de atracție din Istanbul. Aeroportul Istanbul se află la 53 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie