Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru familiile cu copii și se află lângă o stradă principală, chiar în inima Istanbulului.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 9 nivele cu un lift și 181 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie