Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află chiar în centrul Istanbulului.

Dotări

În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 37 de camere. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 4000 de camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie