Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat direct în inima Istanbulului.

Dotări

Hotelul oferă 102 camere pe 12 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, 3 săli de conferință, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie