Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapi


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află imediat în centrul Istanbulului.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În afară de meniul fix, hotelul oferă și prânz și cină à la carte.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie