Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bekdas Hotel Deluxe

de la
1224  1218 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Bekdas oferă cazare modernă, cu tratament spa. Are un restaurant pe acoperiș cu vedere la Marea Marmara. Se află la 5 minute de mers pe jos de Marele Bazar și la 150 de metri de stația de tramvai T1 Laleli. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele Hotelului Bekdas au fost renovate in 2013 si oferă TV LCD cu canale prin satelit, aer condiționat și minibar. Toate includ fierbător electric si cutie de valori. Băile private oferă dus si uscător de păr. Unele camere au balcon cu vedere la mare.

Vă puteți incepe ziua cu un mic dejun tip bufet. De asemenea, puteți savura specialități locale la restaurantul cu vedere panoramică. Barul din holul hotelului oferă băuturi fără alcool și tării locale, precum și renumita cafea turcească.

Oaspeții se pot antrena in centrul de fitness sau se pot relaxa la saună și hamam. Oaspetii au la dispozitie dus emotional, cadă cu hidromasaj, baie de aburi și piscină interioară. Sunt oferite masaje la un cost suplimentar.

Recepția deschisă nonstop oferă room service și servicii de concierge și de inchirieri mașini. Proprietatea are depozit de bagaje. La cerere și la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de spălătorie, de curățătorie chimică și de călcătorie. Personalul prietenos oferă cu plăcere recomandări, informații locale si servicii de bilete.

Liniile de tramvai leagă Hotelul Bekdas de cartierul Sultanahmet, cu celebrele Hagia Sofia si Palatul Topkapi. Cu tramvaiul, oaspetii pot ajunge si la podul Galata sau in cartierul animat Karakoy. Aeroportul Atatürk se află la 15 km de hotel, iar Aeroportul Sabiha Gokcen este la 55 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere si la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul este situat la 55 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.