Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Perfect pentru familiile cu copii, hotelul urban se află pe o stradă principală, în centrul Istanbulului.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu un lift și 62 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și un solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie