Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antik Hotel


Descriere

Situat in centrul orașului Istanbul, Hotelul Antik se află la 500 de metri de Marele Bazar și la doar 3 minute de mers pe jos de stația de tramvai Beyazit. Oaspeții pot savura o băutură pe terasa de pe acoperiș, cu vedere superbă la Marea Marmara. Acest hotel deosebit are design inspirat de istoria orașului. Hotelul a fost construit pe o cisternă romană. Fiecare etaj al hotelului a fost decorat pentru a evoca o perioadă diferită din trecutul orașului Istanbul.

Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit, WiFi gratuit și aer condiționat. Pentru un plus de confort, fiecare cameră include baie privată, dotată cu uscător de păr și telefon. Unele camere sunt prevăzute cu zonă de relaxare.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic intr-o sală cu vedere panoramică. Restaurantul Marmárion oferă o selecție de mancăruri din bucătăria turcească și internațională.

Oaspeții se pot relaxa la saună, iar la un cost suplimentar sunt oferite masaje. Pentru confortul oaspeților, hotelul pune la dispoziție recepție cu program nonstop, serviciu concierge și serviciu de inchirieri auto. Hotelul are depozit de bagaje. La cerere sunt disponibile servicii de spălătorie, curățătorie chimică si călcătorie. Personalul amabil oferă cu plăcere informații si recomandări locale.

Tramvaiul oferă acces cu ușurință la atracțiile turistice ale orașului, printre care celebra zonă veche a orașului, unde se află Palatul Topkapi, Hagia Sofia si Bazilica Cisternă. Podul Galata și cartierul animat Karakoy sunt accesibile cu mijloacele de transport public. Aeroportul Ataturk se află la 16 km, iar Aeroportul Sabiha Gokcen este situat la 53 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la cerere si la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul se află la 55 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.