Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amber Hotel Istanbul

de la
1284  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat la cativa pasi de Moscheea Albastră si de Marele Bazar, acest hotel de categorie specială este găzduit de o clădire otomană frumos restaurată in Kumkapı, una dintre cele mai vechi zone din Istanbul.

Impresionand cu interiorul clasic si serviciile nenumărate, hotelul Amber oferă o bază confortabilă pe perioada sejurului in cel mai mare oras din Turcia. Incepeti ziua cu luxul asigurat de micul dejun luat in pat. In timp ce vă pregătiti pentru o zi de vizitare a atractiilor, personalul atent poate aranja excursii cu ghid si pranz la pachet.

Restaurantul cu vedere panoramică la Marea Marmara vă asteaptă cu preparate din bucătăria traditională turcească si specialităti internationale. Savurati un pahar de vin la bar sau relaxati-vă privind asfintitul pe terasa de pe acoperis. Pentru a completa sejurul la hotelul Amber, aveti la dispozitie room service si facilităti de grătar.

Camerele si suitele sunt mobilate clasic, cu elemente traditionale care includ covoare persane. In cameră vă puteti verifica gratuit e-mailul. Toate unitătile sunt echipate cu minibar si aer conditionat, asigurand confortul oaspetilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.