Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Istanbul, cel mai apropiat aeroport este Istanbul (IST).

Dotări

Hotelul oferă 145 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, 2 săli de conferință, un centru de afaceri, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit).

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi. Locul de cazare oferă 100 de camere de nefumători și o cameră de fumători.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie